Lediga lokaler

Här presenterar vi lokaler som vi har tillgängliga för uthyrning i Göteborg med omnejd. Hittar du något som du gillar eller är intresserad av kan du lämna en intresseanmälan direkt på sidan för just den lokalen.

Kontor - butik - ateljé - showroom - gym m.m.

Lokaler för uthyrning i Göteborg med omnejd

Söker du en ledig lokal att hyra i Göteborg?
Vi på Byggnadsbolaget hyr ut ett brett spektra av lokaler i Göteborgsområdet. På denna sida kan du hitta en översikt över de lokaler vi för närvarande har tillgängliga för uthyrning. Oavsett vilken typ av lokal du letar efter är du välkommen att höra av dig till oss.

Letar du lokal att hyra i Göteborg?

Då är du varmt välkommen till oss. Vi är en stabil hyresvärd i Göteborg med fokus på långsiktigt ägande och erbjuder en rad olika lokaler som tillgodoser våra hyresgästers behov.

Våra mångsidiga fastigheter har en mängd olika lokalstorlekar och layouter för att passa olika typer av företag. Oavsett om du behöver en trevlig mindre arbetsplats eller en större yta för ett kontor har vi alternativ som passar olika krav.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och se hur vi kan hjälpa dig och just ditt företag.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta vår lokaluthyrning:

031-704 17 00

Byggnadsbolaget i Göteborg

Att hyra lokal av oss

Vi är en hyresvärd med lång erfarenhet som värdesätter öppen kommunikation med våra hyresgäster. Vi strävar efter att ta itu med eventuella problem snabbt och upprätthålla goda relationer under hela hyresperioden. Vår ambition är att vara lättillgängliga för att kunna hjälpa dig när det behövs.

Våra fastigheter är strategiskt belägna i Göteborg med omnejd och har närhet till transportnav, affärscentra och andra bekvämligheter. Här på vår hemsida kan du läsa mer om oss och se vilka lokaler som är lediga just nu.

Vi är en privatägd fastighetskoncern bestående av sju bolag utöver moderbolaget. Vi äger, förvaltar och utvecklar våra fastigheter i Göteborg och Mölndal.