Orustgatan 8

Fina hyreslägenheter

Orustgatan 8, Göteborg

Denna attraktiva fastighet är belägen i det eftertraktade området Sandarna. Byggnaden rymmer totalt 17 lägenheter som sträcker sig över en yta på cirka 1000 kvadratmeter. De flesta av lägenheterna erbjuder en härlig balkong med utsikt mot den grönskande baksidan, vilket ger en trevlig plats att koppla av på och njuta av naturen.

Storlek: 2 – 4 rum & kök
Hyra: ca 6.300 – 12.400 kr/månad
Antal våningar: 4
Hiss: Ja vissa trapphus
Balkong/uteplats: Ja merparten
Tele2-hus: Ja
Värme/varmvatten ingår: Ja
Förråd ingår: Ja
Elektroniskt portlås: Ja
Parkering: Nej
Garage: Nej
El ingår: Nej
På höjden i Sandarna, Göteborg

Trevliga lägenheter i ett lugnt område

Attraktiva Sandarna är känt för sin lugna och gröna atmosfär samt dess barnvänliga miljö. Här kan man njuta av närheten till naturområdet Sjöbergen och bekvämligheten av att ha affärer och service inom räckhåll. Närhet till spårvagnshållplats med täta turer. I området finns fina cykelbanor som tar dig till hav såväl som in till city.

Fastigheten har genomgått regelbundna renoveringar under åren, den senaste i slutet av 2010-talet då omfattande renoveringar gjordes av tak, fasader och balkonger. Tvättstugan och torkrummet har fått en uppgradering vilket ger en fräsch och modern känsla. Dessutom har vi installerat ett elektroniskt boknings- och passersystem för att underlätta för våra hyresgäster.

Denna omsorgsfullt underhållna fastighet erbjuder bekvämt boende i en vacker och trivsam omgivning.

Mer om området

Sandarna är en idyllisk stadsdel belägen i Göteborgs västra del och är ett eftertraktat område att bo i för människor i alla åldrar. Stadsdelens kännetecken är de ljusa fyravåningshusen med putsad fasad i funkisstil.

Naturen spelar en central roll i Sandarna. Här kan man njuta av vackra promenadvägar och närheten till vattnet. Sandarnas närhet till hamninloppet och Göta Älv erbjuder vacker utsikt.

Stadsdelen är barnvänlig med lekplatser, grönområden och cykelvägar som inbjuder till aktiva dagar utomhus för familjen. Här erbjuds också restauranger, caféer och affärer. Sandarna har en bra infrastruktur och kollektivtrafik.

Karta

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.