Lägenheter på Hisingen

Lägenheter på hisingen

Pallasgatan 3, Göteborg

Detta gröna och trevliga landshövdingehus är vår minsta fastighet och den rymmer totalt 9 lägenheter bestående av 2-3 rum och kök. Med ett attraktivt läge på Hisingen, vid Keillers Park/Ramberget har hyresgästerna närhet till både naturen och stadens puls.

Storlek: 2 – 3 rum & kök
Hyra: ca 5.600 – 8.400 kr/månad
Antal våningar: 3
Hiss: Nej
Balkong/uteplats: Nej
Tele2-hus: Ja
Värme/varmvatten ingår: Ja
Förråd ingår: Ja
Elektroniskt portlås: Nej
Parkering: Nej
Garage: Nej
El ingår: Nej
På Hisingen strax intill Keillers Park

Liten lägenhetsbyggnad med stor charm

Pallasgatan 3 förvärvades redan på 1960-talet och är vår minsta fastighet.

Byggnaden är ett landshövdingehus och rymmer totalt 9 lägenheter. Fastighetens yta är cirka 750 kvadratmeter och innehåller 2-3 rum och kök. Tack vare den lummiga innergården får de boende en trivsam atmosfär.

En av de mest fördelaktiga egenskaperna hos denna fastighet är dess läge på Hisingen, i närheten av det vackra grönområdet Keillers Park/Ramberget där man kan njuta av en fantastisk utsikt över stora delar av Göteborg, Göteborgs hamn och Göta Älv.

Mer om området

Hisingen, beläget i Göteborgs norra delar och omgivet av Göta älv, är Sveriges till ytan femte största och den näst mest befolkade ön. Med sin varierade miljö och mångsidiga karaktär har Hisingen blivit en populär plats.

På ön Hisingen hittar man en harmonisk blandning av natur, kultur och bekvämligheter. Den grönskande naturen utgör en viktig del av ön, med härliga strövområden.

Ön är också känd för sina levande stadsdelar och sin mångfaldiga kulturscen. Platser som Kooperativet Lindholmen, Hisingens Street Food Market och Bananpiren med sina evenemang såsom koncerter, racingtävlingar och jippon. Jubileumsparken med sitt utbud av utomhusbassänger och bastu.

Med goda kommunikationer är Hisingen lättillgängligt från centrala Göteborg och andra delar av regionen. Broar och färjor förbinder ön med resten av staden.

Karta

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.