Herkulesgatan på Hisingen

Gamla Bultfabriken

Herkulesgatan 1 – 3

Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co AB förvärvade ”Gamla Bultfabriken” på 1980-talet. Kvarteret är byggt i etapper. De första byggnaderna uppfördes i slutet av 1800-talet. Den yngsta på 2010-talet. Kontinuerligt byggs området om och förbättras. Byggnadsytan är cirka 13 000 kvm.
Centrala Hisingen

Affärscentrum med attraktivt läge

Fastigheten är belägen vid foten av Hisingsbron, centrala Hisingen, Göteborg i direkt kontakt med Kvillebäcken. På området finns idag kontor, butiker, gym, skönhetsvård, tandläkare, lekland, restaurang med mera.

Här finns ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter i närområdet.Dessutom finns det ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter i närområdet. Du hittar restauranger, saluhall och ett varierat utbud av butiker, vilket gör Gamla Bultfabriken till en komplett och praktisk plats för både arbete och fritid.

Ett perfekt alternativ för företag som söker ett centralt och attraktivt läge i Göteborg.

Gynnsamt läge på Hisingen

Strategiskt beläget på Hisingen har du här nära till det mesta. För bilister finns det gott om parkeringsplatser på området. För dem som föredrar kollektivtrafiken finns det täta buss- och spårvagnsförbindelser vid Hjalmar Brantingsplatsen. Dessutom ligger Göteborgs Centralstation inom bekvämt avstånd för dem som pendlar med tåg.

Ett plus med Gamla Bultfabriken är den direkta anslutningen till det välutvecklade motorvägssystemet.

Fördelar med att hyra här

Hisingen är ett utmärkt läge för företag och har en central placering som underlättar för företag att nå både kunder och leverantörer vilket erbjuder goda affärsrelationer och samarbeten.

Området har en välutvecklad infrastruktur och ett kollektivtrafiknät som gör det enkelt att nå. Det finns gott om besöksparkeringar. Om man är cykelburen finns det många cykelbanor. Hisingen erbjuder också ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter som lockar till sig stora mängder konsumenter.

Letar ni efter lokal i en gynnsam miljö där ert företag kan växa och blomstra är ni varmt välkomna att kontakta oss på Byggnadsbolaget på telefon 031-704 17 00.

Karta

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.