Lägenheter i Mölndal

Trivsamt boende i Mölndal

Fullblodsgatan & Luktärtsgatan, Mölndal

Vi erbjuder hyreslägenheter i denna trevliga fastighet som möter olika behov och preferenser. Med dess varierande lägenheter och närhet till bekvämligheter skapar dessa hus en trivsam boendemiljö. Från våra bostäder är det nära till Mölndals centrum, samtidigt som det är smidigt att ta sig in till centrala Göteborg. Fastigheten ligger i anslutning till stora cykelbanor.

Storlek: 1 rum & kokvrå – 5 rum & kök
Hyra: ca 3.900 – 12.000 kr/månad
Antal våningar: 3
Hiss: Nej
Balkong/uteplats: Ja merparten
Tele2-hus: Ja
Värme/varmvatten ingår: Ja
Förråd ingår: Ja
Elektroniskt portlås: Nej
Parkering: Ja ingår oftast
Garage: Ja kan hyras
El ingår: Nej
Med närhet till stad & natur

Lägenhetsfastigheter i populära Åbyområdet

På 1980-talet förvärvade Byggnadsbolaget / KB Travkusken kvarteret med de tre gula tegelhusen på Fullblodsgatan 2-8 och Luktärtsgatan 1-7 i Mölndal. Dessa trevåningshus erbjuder totalt 170 lägenheter fördelat på 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök, med en total bostads- och lokalyta på cirka 16 300 kvadratmeter och förråd i olika storlekar samt garage i längor på cirka 850 kvadratmeter.

För att möta efterfrågan har vi nyligen genomfört ombyggnationer av vissa lokaler för att skapa fler lägenheter. I närområdet finns parkeringsplatser och gästparkering. På fastigheten har det under 2020-talet gjorts en omfattande renovering av tak, fasader, balkonger och uteplatser.

Fastighetsskötaren har sin expedition i området. Jourservice efter kontorstid hanteras av Securitas; läs mer vid vår hyresgästinformation.

Mer om området

Åby är beläget i östra delen av västra Mölndal vilket är en attraktiv och levande stadsdel som erbjuder en perfekt kombination av bekvämligheter och natur. Med närheten till Mölndals centrum och Gallerian har detta område blivit ett populärt val att både bo i och etablera företag.

En av de stora fördelarna med Åby är dess närhet till naturen. I omgivningarna ligger bland annat Stensjön, en vacker insjö omgiven av grönska, samt Safjällets naturreservat som erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv.

Åbyområdet har också ett varierat utbud av bekvämligheter. Det finns flera livsmedelsbutiker, restauranger och caféer där man kan njuta av mat och dryck.

Åby Travbana är den näst största travbanan i Sverige, här kan man uppleva spännande hästkapplöpningar och andra evenemang året runt.

I Åby finns ett fritidscentrum som består av bland annat ett tiotal fotbollsplaner, badmintonhall, fritidsarena, bandybana och simhall med upplevelsebad.

Bostadsområdet är utpekat som kulturhistoriskt intressant i Mölndals Stads kulturmiljöprogram.

Karta

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.