Lediga lägenheter

Här publicerar vi löpande lägenheter som vi har tillgängliga för uthyrning. Genom att klicka dig vidare in på lägenhetsannonsen kan du läsa mer och göra en intresseanmälan.

Hyreslägenheter med förstahandskontrakt

Våra lediga lägenheter i Göteborg & Mölndal

Letar du lägenhet att hyra i Göteborg eller Mölndal?

Vi är en privatägd fastighetsägare. På denna sidan publicerar vi annonser gällande lägenheter som är tillgängliga för uthyrning. Önskar du söka en lägenhet kan du enkelt klicka dig vidare till intresseanmälan.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss på telefon:

031-704 17 00

Byggnadsbolaget i Göteborg

Att hyra lägenhet hos oss

En fördel med att hyra lägenhet hos oss är att vi är en privat hyresvärd. Vi vill ha en nära kontakt och erbjuder en personlig service till våra hyresgäster. Vi strävar efter att skapa en positiv boendemiljö där våra hyresgäster känner sig trygga och bekväma.

Våra hyreslägenheter i Göteborg och Mölndal är belägna i lugna och attraktiva områden. Du kommer att ha nära till allt du behöver. Vi förstår vikten av bekvämlighet och tillgänglighet när det gäller att hitta rätt bostad.

Vi är en privatägd fastighetskoncern bestående av sju bolag utöver moderbolaget. Vi äger, förvaltar och utvecklar våra fastigheter i Göteborg och Mölndal.