Gula huset

Gula huset

Stigbergsliden/Oskarsgatan, Göteborg

Gula Huset är en central fastighet som är omgiven av Stigbergsliden, Barlastgatan och Oskarsgatan. Här finns en blandning av hyreslägenheter, affärslokaler och kontorslokaler.

Storlek: 2 rum & kök
Hyra: ca 5.700 –8.800 kr/månad
Antal våningar: 7
Hiss: Ja
Balkong/uteplats: Ja ett antal
Tele2-hus: Ja
Värme/varmvatten ingår: Ja
Förråd ingår: Ja
Elektroniskt portlås: Ja
Parkering: Nej
Garage: Nej
El ingår: Nej
Centrala Göteborg

Kontorslokaler, affärslokaler & lägenheter

Vi på Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co AB har valt att kalla fastigheten för ”Gula Huset”, som tillsammans med vårt kontorshus Stigbergshuset utgör ett helt kvarter. Enligt uppgift uppfördes byggnaden i slutet av 1930-talet.

Vindsvåningen i Gula Huset har också blivit omvandlad till bostäder och stod färdiga för inflyttning i början av 1980-talet. Idag finns det totalt 33 lägenheter i huset. Dessutom finns det konor, butiker och restauranger. Vi är stolta över att kunna erbjuda en mångsidig och attraktiv fastighet där både boende och företag kan trivas.

Mer om området

Stigbergsliden i Göteborg är en gata som sträcker sig parallellt med Göteborgs hamn och erbjuder en fantastisk utsikt över det marina landskapet. Med sin charmiga atmosfär och historiska betydelse har Stigbergsliden blivit ett populärt område både för företag och privatpersoner.

I området med omnejd hittar man ett brett utbud av restauranger, kaféer och barer där man kan njuta av mat och dryck. Det är ett mångfasetterat område.

Karta

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.