Lägenhet att hyra

Lägenhet i Göteborg

Nyrenoverad 3:a med balkong

Trevlig totalrenoverad lägenhet med smart planlösning och utmärkt naturskönt läge i Göteborg. Denna genomgångslägenhet är belägen på Tycho Brahes gata i Bergsjön och erbjuder en bekväm och modern boendemiljö. Med tre rum och kök finns det gott om utrymme för både avkoppling och vardagsliv.

  • Fler detaljer samt bilder & planlösning finns längre ned på sidan.
Mer information

Det rymliga vardagsrummet är perfekt för sällskapliga stunder eller bara för att koppla av efter en lång dag. De två sovrummen är båda generöst tilltagna, varav ett har även en balkong där du kan njuta av frisk luft och fin utsikt. Köket är av god standard och erbjuder bra arbetsytor för matlagning och förberedelser.Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten, vilket bidrar till en organiserad och ordnad boendemiljö.

Området är lugnt och barnvänligt, vilket skapar en trygg och trivsam miljö för familjer.

För naturälskare och de som gillar att promenera finns det gott om grönområden och strövområden i närheten. Och tack vare närheten till spårvagnshållplatsen har du bekväma direktlinjer till Göteborgs centrum, vilket gör det enkelt att ta sig till och från stadskärnan. Det finns även bussförbindelse direkt till Tycho Brahes gata för extra bekvämlighet.

Missa inte chansen att bo i denna trevliga lägenhet med optimal planlösning och utmärkt läge i Göteborg. Anmäl ditt intresse enkelt direkt här på hemsidan.

Se fler lediga lägenheter

031-704 17 00

Hyra

8 636 kr/mån

Rum

3 rok

Storlek

82 kvm

Värme

Ingår i hyran

Vatten

Ingår i hyran

Tillträde

Enligt överenskommelse

Bilder

Planlösning

Planlösning
Karta

Intresseanmälan

Vi har digitaliserat hur vi samlar in intresseanmälningar för lägenheter till uthyrning. Numera kan du som bostadssökande enkelt och smidigt fylla i ett formulär här på vår hemsida och skicka in till oss. Strax därefter får du en bekräftelse till den e-postadress du angivit där du kan se din ansökan.

Vid funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

För mer information

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Receptionen
031-704 17 00

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.