Lägenhet att hyra

Lägenhet i Göteborg

Välplanerad 3:a i lugnt område

Välplanerad genomgångslägenhet omfattande tre rum och kök på Tycho Brahes gata, Göteborg. Stort vardagsrum. Två rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong. Rejält kök med bra arbetsytor. Badrum med badkar. Gott om förvaringsmöjligheter. Lugnt och barnvänligt område utan trafik. Mycket natur och många strövområden.

  • Fler detaljer samt bilder & planlösning finns längre ned på sidan.
Mer information

Spårvagnshållplats strax intill området med bekväma direktlinjer till Göteborgs centrum. Även bussförbindelse direkt till Tycho Brahes gata.

Med tanke på den mindre trafiken är Tycho Brahes gata mycket barnvänlig. Det finns lekplatser och extra förråd på området. Bergsjön är känt för sina omfattande strövområden med utmärkta vandringsleder. En naturlig badsjö vid namn ”Bergsjön” finns också i området, belägen 100 m över havet, där man har hittat fornlämningar från stenåldern. Det betyder att människor har bott här i ungefär 4000 år.

Fastigheterna är byggda i fyra respektive fem våningar samt en takvåning. Genom en påbyggnad har man lagt till 108 lägenheter. En trappa ner från entréplanet finns suterränglägenheter med uteplats som har direktkontakt med naturen. Här finns även tvättstugorna och källarförråden med Troax gallerburar.

En kvartersbutik finns i fastigheten på Tycho Brahes gata 9. Det finns även en fritidslokal tillgänglig för de boende vid exempelvis sammankomster.

Se fler lediga lägenheter

031-704 17 00

Hyra

6 524 kr/mån

Rum

3 rok

Storlek

82 kvm

Värme

Ingår i hyran

Vatten

Ingår i hyran

Tillträde

Enligt överenskommelse

Bilder

Planlösning

Planlösning
Karta

Intresseanmälan

Vi har digitaliserat hur vi samlar in intresseanmälningar för lägenheter till uthyrning. Numera kan du som bostadssökande enkelt och smidigt fylla i ett formulär här på vår hemsida och skicka in till oss. Strax därefter får du en bekräftelse till den e-postadress du angivit där du kan se din ansökan.

Vid funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

För mer information

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Receptionen
031-704 17 00

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.