Lägenhet att hyra

Lägenhet i Göteborg

Etagelägenhet, 4:a, med balkong 

Vi är glada att erbjuda en attraktiv fyrarums etagelägenhet för uthyrning i Göteborg. Lägenheten sträcker sig över en respektabel yta på 120 kvm. Välkomna till Tycho Brahes gata i Göteborg där vi har denna trevliga lägenhet tillgänglig att hyra.

  • Fler detaljer samt bilder & planlösning finns längre ned på sidan.
Mer information

Ljus genomgångslägenhet med vidsträckt utsikt. Gott om förvaringsmöjligheter.

Entréplan med hall, toalett och dusch, kök, vardagsrum och ett sovrum med klädkammare.

På övervåningen finns två sovrum varav ett med utgång till balkong, badrum och badkar, klädkammare, rejält förråd och hall med garderober.

Området erbjuder otaliga möjligheter till promenader och utflykter i natursköna omgivningar. Här uppe vid Tycho Brahes gata bor både unga och gamla då området är känt för sin lugna och barnvänliga atmosfär som saknar trafik, vilket gör det till en trygg plats för familjer att bo på.

Intill området finns en spårvagnshållplats som erbjuder bekväma direktlinjer till Göteborgs centrum. Detta gör det enkelt för er att ta er runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Dessutom finns det en direkt bussförbindelse till Tycho Brahes gata, vilket ytterligare underlättar er vardagliga transport.

Missa inte chansen att hyra denna rymligt utformade och välbelägna etagelägenhet. Skicka in er intresseanmälan smidigt här från hemsidan. Vi ser fram emot att höra från er!

Se fler lediga lägenheter

031-704 17 00

Hyra

11 362 kr/mån

Rum

4 rok

Storlek

120 kvm

Värme

Ingår i hyran

Vatten

Ingår i hyran

Tillträde

Enligt överenskommelse

Bilder

Planlösning

Planlösning
Karta

Intresseanmälan

Vi har digitaliserat hur vi samlar in intresseanmälningar för lägenheter till uthyrning. Numera kan du som bostadssökande enkelt och smidigt fylla i ett formulär här på vår hemsida och skicka in till oss. Strax därefter får du en bekräftelse till den e-postadress du angivit där du kan se din ansökan.

Vid funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

För mer information

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Receptionen
031-704 17 00

Lediga lokaler

Söker du efter en lokal?

Lediga lägenheter

Söker du efter en bostad?

För hyresgäster

Information för dig som hyresgäst.